تایلند بدلیل داشتن جاذبه های گردشگری بسیار زیاد در کنار تفریحات بسیار جذاب، یکی از بهترین مقاصد گردشگری در دنیا است بطوریکه سالانه این کشور بیش از 30 میلیون توریست و گردشگری از نقاط مختلف دنیا دارد.
لذا برای اینکه توریستان و گردشگران بتوانند به این کشور و شهر های بسیار زیبایش سفر کنند باید ویزای این کشور را بسته به هدف خود انتخاب کنند.
این کشور همانند کشور های دیگر برای اهداف مختلف مسفران خود،ویزاهای مختلفی دارد که میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ویزای توریستی:
ویزای توریستی این کشور حداکثر 60 روزه است که گردشگران تور تایلند میتوانند آنرا به مدت 15 روز هم در سفارت تمدید کنند.
اگر مدت زمان این ویزا تمام شود باید به ازای هر شب ماندن در خاک این کشور،500 بات جریمه پرداخت شود.
ویزای تجاری تایلند:
این ویزا برای تجار و بازرگانان است که به قصد تجارت در خاک این کشور، به آن سفر میکنند.
برای دریافت ویزای کاری-تجاری این کشور نیاز به یک مجوز کار
و یک ویزای تجاری (NON-B) است تا بتوان این ویزا را دریافت کرد هرچند که در برخی شرکت ها در این کشور یکی از این ویزاها کفایت میکند.
ویزای تحصیلی
ویزای مهاجرتی

این شهر با داشتن دانشگاه های برتر،جاذبه های گردشگری و تفریحی زیاد، هزینه اقامت کم و از مکان های مناسبی برای تجارت است.