برزیل یکی از کشور های محبوب و پرطرفدار در جهان میباشد که با داشتن جاذبه های گردشگری و تفریحات متنوع، سالانه میزبان بیش از 10 میلیون گردشگر تور برزیل میباشد.

برزیل با داشتن این حجم از گردشگر، همواره مورد توجه خیلی از بازگانان و تجار برای سرمایه گذاری در خاک این کشور بوده است.
همچنین در کنار کار و گردش، برزیل دارای یکی از مطرح ترین و بهترین دانشگاه ها در دنیا میباشد و این موضوع باعث شده خیلی از دانشجویان به سمت تحصیل و فارق التحصیلی در دانشگاه های برزیل روی بیاورند.

برزیل برای هرکسی که با هدفی به این کشور سفر میکند، انواع ویزاهایی را در نظر گرفته است:
ویزای توریستی:
ویزای توریستی برای گردشگرانی میباشد که با تور برزیل قصد سفر به برزیل را دارند تا بتوانند از جاذبه های گردشگری برزیل در کنار تفریحات متنوع و هیجان انگیزی که دارد، بهترین خاطره سفر به برزیل را برای خود بسازند.

برزیل برای گردشگران تور برزیل، ویزای توریستی پانزده روزه در نظر گرفته که اعتباری 90 روزه دارد.

گردشگران تور برزیل برای دریافت ویزای توریستی برزیل، باید مدارکی مانند شناسنامه و کارت ملی ترجمه شده، پاسپورت با حداقل اعتبار 7ماه، ارائه جواز کار، گردش 3ماهه بانکی، بلیط هواپیما و واچر هتل را به سفارت برزیل برده و اقدام به دریافت ویزای توریستی کنند تا بعد از 7روز، این ویزا را تهیه کنند.

ویزای کاری:
برزیل یکی از کشور های منتخب برای سرمایه گذاری و کار میباشد و کسانی که میخواهند در این کشور کار کنند، میتوانند دو نوع ویزای کاری را دریافت کنند:
ویزای کاری موقت:
کسانی که قصد کار و سرمایه گذاری در برزیل دارند، میتوانند با دریافت ویزای کاری موقت که اعتباری دو ساله دارد، به مدت چهار سال در خاک این کشور کار کنند.
ویزای کاری دائم:
ویزای کاری دائم معمولا برای دانشمندان و محققان میباشد که دارای بیش از دو سال فعالیت هستند. ویزای کاری دائم را میتوان با سرمایه گذاری 50هزار دلار آمریکا در خاک این کشور دریافت کرد.
ویزای تحصیلی:
دانشجویانی که قصد تحصیل در دانشگاه های برزیل را دارند، بعد از پذیرش در یکی از دانشگاه های معتبر برزیل، میتوانند ویزای تحصیلی با اعتباری تا پایان تحصیل در دانشگاه را دریافت کنند.