مالزی کشوری سرسبز در جنوب شرق آسیا است که بخاطر فضای سبزی که درصد زیادی از کشور را پوشانده،توجه علاقه مندان زیادی را به سمت خود جلب کرده است همچنین این کشور در کنار فضای سبز،دارای جاذبه ها و جاهای دیدنی زیاد در کنار کلی تفریح جذابی که دارد،باعث شده سالانه بیش از 20 میلیون نفر به این کشور سفر میکنند و به همین دلیل این کشور به عنوان پرطرفدار ترین کشور جنوب آسیا شناخته شده است.
همین موضوع باعث شده نه تنها توجه گردشگران،بلکه توجه تاجران و بازرگانان برای تجارت در این کشور نیز جلب شود.
هرکس که بخواهد برای گردش و تفریح،تجارت،تحصیل و یا اقامت به مالزی سفر کند باید ویزای این کشور را دریافت کند.
این کشور چند نوع ویزا دارد شامل:
ویزای گردشگری و توریستی:

کشور مالزی برای گردشگرانی که با تور مالزی قصد دارند برای تفریح و گردش به این کشور سفر کنند میتوانند در فرودگاه مالزی ویزای توریستی با اعتبار 14 روزه را دریافت کنند.

ویزای تحصیلی:
این ویزا برای دانشجویانی است که میخواهند به قصد تحصیل در دانشگاه های این کشور بروند به مالزی بروند.
برای دریافت ویزای تحصیلی دانشجو ابتدا باید به دانشگاه مورد نظر درخواست دهد و بعد از قبول درخواست از ظرف دانشگاه و گرفتن مجوز ورود،اقدام به دریافت این ویزا کند. همچنین اعتبار این ویزا تا پایان دوره ی تحصیل در دانشگاه های مالزی است.
ویزای کاری:
این ویزا برای تاجران و بازرگانانی است که قسد تجارت در این کشور را دارند.
ویزای کاری کشور مالزی از دو طریق قابل دریافت است:
تاسیس شرکت در این کشور و یا کار در یکی از شرکت های معتبر مالزی که ضمانت او را بر عهده گیرد.
سپس میتوانند پس از درخواست،ویزای کاری با اعتبار یک سا دو ساله را در این کشور دریافت کنند.

ویزای اقامت:
برای آنکه بتوان ویزای اقامت را برای زندگی در این کشور تهیه کرد،باید حداقل 40هزار دلار در قسمت اقتصادی این کشور داشت،مانند خرید خانه،حساب بانکی و.... سپس میتوان این ویزا را که اعتباری 5ساله دارد را دریافت کرد و همانند یک شهروند مالزیایی در این کشور زندگی کرد.