هند با جمعیت بیش از 1 میلیارد نفر در وسعتی برابر 3.287 میلیون کیلومتر مربع،دومین کشور پر جمعیت جهان بعد از چین و از شلوغ ترین کشور های دنیا است.
این کشور به دلیل جمعیت زیادی که دارد باعث شده فرهنگ ها و خدایان مختلفی در این کشور بوجود آید.
از اینرو،همه ی اینها در کنار جاذبه های گردشگری و تاریخی،تفریحات متنوع و غذا ها و فرهنگ های مختلف باعث شده سالانه میلیون ها گردشگر به این کشور سفر کنند.
از اینرو برخی از این فرصت ها برای گردگش،تحصیل،کار و... استفاده میکنند.
لذا برای سفر به این کشور باید ویزای این کشور با بسته به نیاز گرفت.
این کشور ویزاهای مختلفی دارد که میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ویزای توریستی:
برای کسانی که به قصد گردش و تفریح به این کشور سفر میکنند که با این ویزا نمیتوانند اجازه ی کار یا اقامت بیش از حد مجاز را داشته باشند. این ویزا به صورت یک ماهه و بدون امکان تمدید در این کشور برای گردشگران صادر میشود.
جهت دریافت این ویزا که 3 ماه اعتبار دارد حضور متقاضی،مصاحبه و انگشت نگاری الزامیست.
ویزای کاری:
کار در هند محدود است و فقط در اقتصاد های در حال رشد میتوان کار کرد.
در سیستم کاری این کشور استاندارد های لازم کسب و کار رعایت نشده و قابل رقابت در سطح بین المللی را ندارد.
همچنین از شرایط کاری در هند، داشتن مجوز کار،شرایط سنی و تحصیلی مناسب و آشنایی با زبان انگلیسی است. آمار نشان داده درخواست ویزای کاری هند و سرمایه گذاری در هند،در پایین ترین آمار قرار دارد و فقط داشتن سرمایه ی زیاد میتواند انتخاب این راه را معقول تر کند.
برای دریافت ویزای 120 روزه ی کاری هند میبایست شخص پس از اخذ اقامت،به سفارت مراجعه کرده و با ارائه پاسپورت که از طرف کارفرما ارسال شده و قرارداد و مدارک تحصیلی و مصاحبه، اقدام به استخدام شدن کند.